ΕΛΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΑΔΟΥ

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ (ΚΟΙΝΟ)

Η Έλενα Ελληνιάδου γεννήθηκε στον Πειραιά, είναι εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και διευθύντρια στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά «Ουρουγουάη»

Βιογραφικό

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (ΚΟΙΝΟ)

O Ευάγγελος Κομνηνός σπούδασε Φιλοσοφία, Παιδαγωγικά και Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου ειδικεύτηκε στη Φιλοσοφία.

Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Διαπανεπιστημιακό και Διατμηματικό  Μ.Π.Σ  «Ηθική Φιλοσοφία» των τμημάτων Φιλοσοφίας Αθηνών και Φιλολογίας Πελοποννήσου.

Βιογραφικό

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗ

ΑΓΓΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ

Διδάκτορας Παντείου Πανεπιστημίου στην Επιμόρφωση των Δημοσίων Λειτουργών στην Ελληνική Δημόσια Διοίκηση στα θέματα των Ξένων Γλωσσών.

Βιογραφικό

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο Ανδρέας Σκοτεινός σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ξεκίνησε την διδακτική του καριέρα στις αρχές τις Δεκαετίας του 70. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα Καθαρά Μαθηματικά στο  Imperial College  στο Λονδίνο και Παιδαγωγική των Μαθηματικών στο Columbia University στη Νέα Υόρκη.

Βιογραφικό

ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΟΥΡΙΔΑΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο Σωτήρης Λουρίδας σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών και έχει Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Διαφορική Γεωμετρία.

Είναι επί σειρά ετών Καθηγητής Μαθηματικών τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Βιογραφικό

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΕΙΣΟΓΛΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Είναι πτυχιούχος Μαθηματικών από το Μαθηματικό τμήμα του Παν/μίου Αθήνας.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην διδακτική των Μαθηματικών και είναι διδάκτωρ του Παν/μιου Αθηνών σε θέματα σχετικά με την αξιοποίηση ψηφιακών και φυσικών εργαλείων στη διδασκαλία των Μαθηματικών.

Βιογραφικό

ΑθΗΝΑ ΓΙΑΝΝΟΓΚΟΝΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η Αθηνά Γιαννόγκονα είναι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Διευθύντρια σε σχολική μονάδας στο Περιστέρι από το 2012 μέχρι σήμερα.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Παν/μίου Πελοποννήσου, του Π.Τ.Δ.Ε. του Παν/μίου Αθηνών, της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Μυτιλήνης και του Μαράσλειου Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης (Μετεκπαίδευση στη Γενική Αγωγή).

Βιογραφικό

Κατερινα καζελα

ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΚΑ

Η Κατερίνα Καζέλα είναι Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου (Προσχολικής Αγωγής) στο 3ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής.

Έχει σπουδάσει Νηπιαγωγός στην Κύπρο και έχει εκπονήσει διδακτορική διατριβή με υποτροφία του ΙΚΥ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Βιογραφικό

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΑΜΠΥΡΙΝΗΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Καποδιστρικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Οικονομικά με ειδίκευση στη στατιστική  στην ΑΣΟΕΕ (σημερινό οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών).

Εργάστηκε τόσο σε δημόσια γυμνάσια - λύκεια Ελλάδος και της Κύπρου, όσο και σε φροντιστήρια.  Στην Κύπρο αφυπηρέτησε απο τη θέση του διευθυντή λυκείου.

Γιωτα Παναγιωτοπουλου

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου είναι Εκπαιδευτικός Προσχολικής Εκπαίδευσης, Διδάκτωρ του ΤΕΑΠΗ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Mετεκπαιδεύτηκε στο Διδασκαλείο Νηπιαγωγών Αθηνών (Δ.Ν.Α.) του ίδιου τμήματος. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Οργάνωση και διοίκηση της εκπαίδευσης και διδακτορικού διπλώματος στην Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαιδευτική Διαδικασία.

Βιογραφικό